Bruk Denne Gode Tips Om Hvac For å Hjelpe Deg å Bedre Forstå

Mange vil gjerne vite om hvac-enheten sin, men de mener det er vanskelig. Men dette trenger ikke å være slik ting er. Disse tipsene vil bidra til å gi innsikten du trenger.

Ikke bli overrasket om HVAC entreprenør du velger gjør en evaluering på ditt hjem. Enhver god entreprenør vil bruke tid på å se på systemet du har i dag og hva behovene er for hjemmet ditt. De vil også ta en titt på kanalsystemet og se etter luftlekkasjer.

La venner og familie få vite om rabatter som er mulige via ENERGY STAR. Det er mange besparelser som kan være hatt her, så hvorfor holde denne gode nyheten helt for deg selv! Du kan spare de nærmest deg hundrevis av dollar i løpet av et år.

Et skyggefullt sted er alltid et godt valg for plassering av utendørs kompressoren. Hvis du har en enhet som tar inn luft som er kjøligere, trenger den ikke å jobbe så hardt for å kjøle ned luft at den sender til hjemmet ditt.

Hvis du vil kjøle ned hjemmet ditt om sommeren uten å bruke klimaanlegget på full, bør du vurdere å installere vifter i hjemmet ditt. En loftsvifte kan blåse varm luft ut mens du suger i kjølig luft inn i kjelleren din, og takvifter bidrar til å fordele luften i rommene jevnt.

En programmerbar termostat kan hjelpe deg med å spare penger på klimaanleggregningen. Hvis du skrur ned termostaten rundt 10 prosent i 8 timer per dag, kan du spare 10 prosent ved hjelp av den programmerbare termostaten. I tillegg, noen modeller av programmerbare termostater faktisk tillate deg å styre dem eksternt fra kontoret datamaskin eller mobiltelefon.

Når du er ute etter en tjenesteleverandør for å utføre service på HVAC-systemet ditt, kan du se etter et selskap som står bak arbeidet sitt. Dette er spesielt viktig hvis kompressoren eller kondensatoren repareres. Reparasjoner på disse to tingene er ekstremt dyre, så du vil sikre at tjenesteleverandøren garanterer sitt arbeid.

Hvis du har et vindu klimaanlegg, sørg for å sjekke og se om den har en energisparingsknapp. I så fall, bruk den! Dette slår av viften når enheten ikke faktisk kjøler ned luften, noe som kan spare deg så mye som 30 kwh i løpet av en måned!

Administrer varmestrømmen inn i hjemmet ditt med vindusbelegg for å hjelpe ditt HVAC-system. I de varmere månedene, bruk gardiner, gardiner og persienner for å blokkere ut sunward vendt vinduer for å holde varmen fra å bygge opp gjennom drivhuseffekten. Alternativt må du sørge for at solfylte vinduer slipper inn lys og varme i de kaldere månedene.

Vil du kjøpe et nytt kjøle- og varmesystem? Det kan være lurt å vurdere følgende. Systemene er vurdert av mengden område systemet kan varme og avkjøle effektivt. Det er bedre å kjøpe en litt større enn nødvendig enhet, i stedet for en litt mindre enn nødvendig enhet.

HVAC-systemet er ikke så komplisert som det først vises. Du vil ikke kunne lære å håndtere denne typen ting uten å lære disse tipsene, så hold disse tingene i tankene. Kom i gang, så gjør du en god jobb.